Tilauksen irtisanominenTilauksen irtisanominen itsepalveluna


Ruutu-tilauksen voi irtisanoa Ruutu-palvelun kautta sivulla www.ruutu.fi/tilaukset

Huom!Tilauksen irtisanominen itsepalveluna on tehtävä selaimella osoitteessa Ruutu-palvelun kauttasivulla https://www.ruutu.fi/tilaukset, näin myös mobiilaitteella irtisanoessasi.

Mene osoitteeseen ruutu.fi, kirjaudu sisään ja mene vasemman reunanpalkista profiilinäkymän kautta hallinnoimaan tilauksiasi. Voit aktivoida valikkopalkin painamalla sivun yläosasta kolmen viivan kuvakkeella. Profiilinäkymän saat auki klikkaamalla nimeäsi. Jos et ole kirjautunut näet nimesi paikalla tekstin “Kirjaudu”.


Valitse profiilisivulta kohta “Tilaukset”.

Tilaus irtisanotaan painamalla tilauksen tilaa kuvaavaa valintakytkintä (on/off-nappi).

Tarjoamme tilauksen irtisanomisen vaihtoehdoksi mm. mahdollisuutta vaihtaa edullisempaan tilaukseen. Painamalla JATKA tai JATKA PERUUTUSTA -nappia pääset peruutuksessa eteenpäin. Lopuksi paina VAHVISTA PERUUTUS.


Tilauksen irtisanominen asiakaspalvelun avulla

Ruutu-tilauksen voi irtisanoa asiakaspalvelussa joko yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla asiakaspalvelun aukioloaikana.


Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluun yhteyslomakkeella osoitteessa: https://nelonen.fi/palaute/ruutu. Valitse kategoriaksi "Tilaus- ja maksuasiat"

Mikäli teet irtisanomisen yhteydenottolomakkeen kautta, voi irtisanomisen käsittelyssä olla muutaman päivän viive, esimerkiksi pitkien pyhien aikaan. Irtisanominen asiakaspalvelun tekemänä katkaisee tilauksen tuolloin käynnissä olevan laskutusjakson loppuun.


Asiakaspalvelun puhelinpalvelu

Voit soittaa asiakaspalvelun aukioloaikana asiakaspalveluun, jolloin asiakaspalvelussa voidaan päättää toistaiseksi voimassa oleva tilaus käynnissä olevan laskutusjakson loppuun.


Asiakaspalvelun yhteystiedot


Asiakaspalvelunpuhelinnumero on 0203 34444*

Aukioloajat:

Arkisin: 9.00 - 16.30

Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä: Suljettu


*)Puhelu asiakaspalveluun maksaa liittymäsi hinnaston mukaisen normaalihinnan verran. Sama hinta on voimassa myös jonotuksen ajalta.

Asiakaspalvelupalvelee tästä linkistä löytyvän lomakkeen kautta ja puhelimitse. Toistaiseksi voimassaolevan tilauksen voi irtisanoa Tilaukset-sivulta www.ruutu.fi/tilaukset 

Huom! Ruudun asiakaspalvelu käsittelee tilauksiin liittyvät viestit. Muut viestit menevät Ruudun ylläpidon ja kehityksen tietoon ja niistä jokaiseen emme ikävä kyllä voi luvata vastausta.