Ruudun asiakasedut Sanoman tuotteista

21.1.2022

Ruutu tarjoaa tilaajilleen mahdollisuuden tilata Sanomien eri tuotteita asiakasetuhintaan. Tuotteet voi tilata aktiivisen Ruutu+-tilauksen yhteyteen. Tilaus veloitetaan samaan aikaan Ruutu+-tilauksen kanssa kuukausittain. Mikäli Ruutu+-tilaus lopetetaan, loppuu myös etutilaus. Etutilauksen voi lopettaa vapaasti aina käynnissä olevan veloituskauden loppuun Ruudun tilaukset sivulta. Hinnat ovat listahintoja selvästi edullisempia.

Alla lisätietoa yksittäisistä tuotteista. Huom! Voit tehdä tilauksen Ruudun Plus-sivulta tai vaihtoehtoisesti tilaukset-sivuilta.

Kaikkien etutilausten tilausten lopettaminen hoidetaan Ruudun tilaukset-sivulta!

Supla+

Supla on Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu, jossa on kaikki suomeksi luetut äänikirjat, ja Suplan sadat podcastit ja nettiradiot ilman aloitusmainontaa. Myös maksulliset podcastit kuuluvat tilaukseen. Etuhintainen tilaus antaa rajattoman kuunteluoikeuden alennetulla kuukausimaksulla.

Aku Ankka

Ikoninen Aku Ankka kotiin viikoittain kannettuna. Aku Ankka tunnetaan paitsi siitä, että se on Suomen hauskin viikkolehti, myös siitä, että rikas, huoliteltu ja hulvaton kieli houkuttelee lapset lukemaan. Se tarjoaa kaikelle kansalle riemukkaita elämyksiä vauvasta vuorineuvokseen.

Aku Ankan tilaus Ruudun kautta antaa kahden kuukauden tutustumisedun hintaan 0 €. Ensimmäinen lehti tulee 3 viikkoa tilauksesta, eli maksuttoman kauden aikana tulee 5 – 6 lehteä.

Huom! Uudet tilaukset samalla tilillä tai maksukortilla ovat maksullisia heti aloituksesta. Uudenkin tilauksen yhteydessä kestää 3 viikkoa ennen kuin ensimmäinen lehti toimitetaan. Tilaukseen ei voi tehdä väliaikaista jakelunkeskeytystä.

Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen suosituimpien urheilulajien ajankohtaisista aiheista kertova viikkolehti. Painettu viikkolehti kotiisi toimitettuna. Tilaukseen kuuluvat myös kausijulkaisut tärkeimmistä lajeista ja suurkisoista.

Huom! Jos teet tilauksen ennen torstaita, ehdit saada seuraavan viikon lehden. Lehtitilaus veloitetaan joka kuukausi, siinä ei oteta huomioon mahdollisia viikkoja jolloin lehteä ei julkaista. Vuoden mittaan tilaus tulee joka tapauksessa edulliseksi.

HS Mini

Helsingin sanomien digilukuoikeus yhdelle.

Tilaus sisältää uutiset ja timanttijutut 3 kuukauden ajalta.