Mikä on Pluto TV?

Pluto TV tuo Ruutuun kymmeniä uusia kanavia suosikkisarjoistasi. Kaikki sisällöt ovat katsottavissa täysin maksutta. Suoratoistokanavat ovat kasvattaneet suosiotaan maailmalla viime vuosina ja Paramount Globalin ja Sanoman yhdessä Suomeen lanseeraama Pluto TV on markkinoiden suurin toimija.

Pluto TV sisältää kymmeniä suoratoistokanavia, joiden käyttö on helppoa ja ilmaista. Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, ne vain sijaitsevat Ruudussa. Valitsemansa kanavan voi yksinkertaisesti klikata päälle, ohjelmat pyörivät koko ajan ja kanavilla on mainoskatkoja. Pluto TV on katsottavissa Ruudun etusivun Kanavat-osiossa.

Suosikkiohjelmia omilta kanaviltaan ympäri vuorokauden

Pluto TV:n kanavavalikoima sisältää Paramountin suosikkiohjelmia. Omat suoratoistokanavat ovat muun muassa sarjoilla: South Park, Frasier, Ryhmä Hau, Beverly Hills 90210 sekä Star Trek: Next Generation. Lisäksi tarjolla on elokuvia ja lastenohjelmia pyörittäviä kanavia. Sarjat on tekstitetty ja lastensisällöt dubattu suomeksi. HUOM! Tarjolla on myös kanavia, joissa ei ole tekstitystä, nämä kanavat ovat omassa osiossaa nimellä "Kansainväliset".

Lisäksi palvelussa on suoratoistokanavia Nelonen Median suosikkiohjelmista Sykkeestä, Huvila & Huussista ja Suomen Huutokauppakeisarista.

Uusien kanavien lisäksi Ruudussa on jatkossakin tarjolla maksutta muun muassa Nelonen, Jim, LIV ja Hero -suoratoistokanavat sekä kansainväliset uutiskanavat Deutsche Welle, Bloomberg TV ja France 24. Yhteensä Ruudussa on yli neljäkymmentä maksutonta suoratoistokanavaa, joiden monipuolisesta valikoimasta löytyy katsottavaa moneen makuun. Kanavat-osioon ilmestyy myös lisää suoratoistokanavia säännöllisin väliajoin.

Kysymyksiä ja vastauksia Pluto TV:stä

Mikä on Pluto TV?

Pluto TV on palvelu, joka tarjoaa mainosrahoitteisia ja kuluttajille maksuttomia suoratoistokanavia. Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, ne vain sijaitsevat Ruudussa. Valitsemansa kanavan voi yksinkertaisesti klikata päälle, ohjelmat pyörivät koko ajan ja kanavilla on mainoskatkoja.  

Miten löydän Pluto TV -kanavat?

Pluto TV -kanavat sijaitsevat etusivun Kanavat-osiossa. Sen tunnistaa myös Pluto TV -logosta.

Kuinka monta kanavaa palvelussa on?

Kanavia on noin 40. Kanavien määrää ja sisältöä kehitetään jatkuvasti

Mitä kanavia palvelussa on?

Pluto TV:n kanavavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen Paramountin suosikkiohjelmia. Omat suoratoistokanavat ovat muun muassa sarjoilla: CSI MiamiSouth ParkFrasier, Ryhmä HauBeverly Hills 90210 sekä Star Trek: Next Generation. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi eri elokuvia ja lastenohjelmia pyörittävät kanavat. Suurin osa kanavista on tekstitetty ja lastensisällöt dubattu suomeksi. Mukana on myös kanavia ilman tekstitystä. Nämä tekstittämättömät kanavat on ryhmitelty "Kansainväliset" -kategoriaan.

Tuleeko uusia kanavia?

Kanavat-osioon tuodaan uusia kanavia säännöllisin väliajoin.

Mistä Nelosen suoratoistokanavat löytyvät?

Nelosen omat kanavat ovat muiden suoratoistokanavien kanssa samassa Kanavat-osiossa.

Mistä on TotoTV?

TotoTV on Urheilu-osiossa.

Mistä löytyvät Skyshowtime suoratoistokanavat?

Ne sijaitsevat SkyShowtime-osion alalaidassa.

Mistä ovat Uutiskanavat?

Ne sijaitsevat sekä Kanavat- että Uutiset-osiossa. Huom! CBS News -kanava on vain Kanavat-osiossa.

Missä ovat Star ja National Geographic?

Star ja National Geographic -kanavat ovat katsottavissa Kanavat-osiossa.

Voiko Pluto TV:n suoratoistokanavan ”pausettaa” tai voiko sitä kelata?

Uusia Pluto TV -kanavia ei voi pysäyttää eikä kelata, ne toimivat kuten perinteiset kaapeli- tai antenniverkon tv-kanavat.

Onko Pluto TV maksullinen palvelu?

Pluto on täysin maksuton, mutta sen käyttö edellyttää kirjatumista Ruutuun Sanoma-tilillä. Sanoma-tilin luominen on ilmaista.

Onko palvelussa mainoksia? Saako mainokset pois?

Pluto TV on mainosrahoitteinen ja kanavilla on mainoskatkoja. Kanavien mainoksia ei pysty poistamaan Ei mainoksia -tuotteella.

Missä laitteissa toimii?

Pluto TV toimii kaikilla laitteilla, joissa Ruutukin toimii. (Huom. Tällä hetkellä HbbTV-laitteet ja tietyt vanhemmat SmartTV-laitteet eivät näytä Pluto TV:n kanavia.) Lataa mobiili- ja SmartTV-laitteisiin Ruutu-sovellus.

Voiko Pluto TV:n kanavia katsoa Chromecastilla?

Kyllä voi. Chromecast on yksi monista tuetuista laitteista.

Onko kirjautuminen vaadittu? Maksaako tunnuksien tekeminen?

Pluto TV:n katselu vaatii Ruutuun kirjautumista. Tunnuksien tekeminen on ilmaista.

Miksi kanavan katselu ei käynnisty automaattisesti?

Edge ja Safari-selaimilla kanava ei käynnisty kaikissa tilanteissa automaattisesti. Valitsemalla uuden kanavan saa katselun käynnistymään. Selaimen asetuksista voi tehdä muutokset sivustokohtaisesta sisällönnäyttämisestä niin, että Ruudun sisältö käynnistyy automaattisesti.