Ruudun urheilulähetysten näyttäminen ravintolassa

Ruudun urheilusisältöjen näyttämiseen julkisissa tiloissa tarvitsee oman tilauksensa.

Ruudun kuluttajatilausta ei voi käyttää Ruudun sisältöjen näyttämiseen. Jos tahdot Ruudun urheilusisällöt näkyviin ravintolaasi, voit tehdä tilauksen Ruudusta (linkki alla) tai Feelmentin (Viihdeväylä) sivulta https://www.maestropro.fi/sport/. Feelment tarjoaa myös tekniset ratkaisut sisältöjen näyttämiseksi tiloissasi.


Mitä Ruudun ravintolatuote sisältää?

Ruutu+ Ravintoloille sisältää oikeuden näyttää Ruutu+ -tilaukseen kuuluvia urheilusisältöjä. On mahdollista  joihinkin tapahtumiin tai sisältöihin tulee rajoituksia sisältösopimuksista johtuen. Ravintolalla on oikeus näyttää Ruudun live-urheilua ja tallenteita asiakkailleen sopimuksen voimassaoloaikana.

Huom! Ruutu+ Ravintoloille ei sisällä Ruudun viihdesisältöjä, esimerkiksi TV-sarjoja, lastenohjelmia tai elokuvia. Myöskään maksullisten lisäpalveluiden urheilusisällöt eivät kuulu Ruutu+ Ravintoloille tilaukseen, esimerkiksi Fight Sports -lisäpalvelun sisällöt eivät kuulu ravintolatilaukseen. 


Miten Ruutu+ Ravintoloille tilataan?

Ravintolatuote tilataan ravintolatuotteen sivulta www.ruutu.fi/ravintoloille, tee tilausta varten ravintolalle omat tunnukset jossa etunimeksi laitat ravintolan nimen ja sukunimeksi yhteyshenkilön nimen. 


Miten Ruutu+ Ravintoloille -tilaus maksetaan?

Suoraan Ruudusta tilattuna palvelu maksetaan käyttäen luotto- tai muuta maksukorttia. Saat tällöin kuitin kirjanpitoa varten Ruudun kautta omista tilaustiedoistasi: https://ruutu.fi/tilaus. Klikkaa tilauksesi kuitti-linkkiä ja näet kuitit, tulosta tai kopioi tiedot käyttöösi.

Ruutu+ Ravintoloille -tilauksen hinta määrittyy ravintolan asiakaspaikkojen mukaan. 


Ravintolatilauksen irtisanominen

Tilaus näkyy sivulla https://www.ruutu.fi/profiili/tilaukset, sen alalaidassa. Tilauksen voi lopettaa tällä sivulla.

Ruutu+ Ravintoloille tilauksen voi myös irtisanoa tekemällä irtisanomispyynnön Ruudun asiakaspalveluun. Tee irtisanominen yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa tai soita asiakaspalveluun asikaspalvelun aukioloaikana yhteydenottolomakkeen alla olevaan numeroon.


Miksi kuluttajapalvelua ei voi käyttä ravintololoissa ja muissa julkisissa tiloissa?

Ruudun kuluttajatuotteen hinnoittelu ja sisältö on hankittu yksityistä katselua varten. Mikäli tätä palvelua käytetään sisätöjen julkiseen näyttämiseen rikotaan tekijänoikeuksia. Listätietoja tekijänoikeuksien valvonnasta ja sisällöstä esimerkiksi osoitteesta www.antipiracy.fi.