Mainokset

Miksi Ruudussa on mainoksia?

Ruutu-palvelun ilmaisten ohjelmien sisältöoikeudet katetaan mainostuotoista.

Ruudun Ei-mainoksia-tilauksen tehneillä asiakkailla ei ole mainoksia katselemissaan Ruudun ilmaisohjelmissa. Mahdolliset ohjelmayhteistyötunnukset näkyvät ohjelmien alussa. Maksullisissa urheiluohjelmissa voi olla jonkin verran mainontaa, mutta mainonta on pelitauoilla.  Klipeissä ei ole mainoksia Ruutu+-tilaajille. 

MTV-ohjelmat ja PlutoTv-kanavat sisältävät mainoksia myös Ruutu+-tilaajille, koska nämä ohjelmat eivät ole Nelonen Median omaa sisältöä vaan kuuluvat maksuttomaan lisäpalveluun. 

Mikäli sinulla on voimassaoleva Ruutu-tilaus ja silti näet mainoksia, niin kirjaudu Ruutuun uudelleen. Katso, että kirjautuessasi käytät oikeita tunnuksia. Esim. Facebook- tai Google-kirjautuminen ei toimi, mikäli sähköpostiosoitteesi ei ole sama kuin se, jolla olet tilannut Ruudun. 

Huom! Mikäli havaitset mainoksen, jonka äänimaailma on häiritsevä, niin kyseessä on harmillinen virhe, jonka haluamme korjata mahdollisimman pian. Laitathan tällöin tiedon Ruudun palautekanavan kautta ja valitset alakategoriaksi "mainokset" sekä yksilöit viallisen mainoksen tarkemmin. Tällöin palaute menee välittömästi tiedoksi mainostrafikointiin ja saamme korjattua viallisen sisällön mahdollisimman pian kuntoon.